Crosstrainer
Alla priser visas inkl. moms.
Vi reserverar oss för feltryck och specifikationsändringar
100%x180
Master Crosstrainer C300
En kompakt och smidig crosstrainer som tar liten plats. Trots sin lilla storlek är den stabil och tål långa träningspass. Utrustad med transporthjul för enkel förflyttning samt handpulsmätning för en roligare träning. Datorn har 12 olika program. Display som visar tid, hastighet, distans, kaloriförbrukning och puls. För hemmabruk.
100%x180
Master Crosstrainer C303
En bra crosstrainer för dig som vill komma igång med din träning. Master C303 har en steglängd på 36 cm och svänghjul 10 kg. Den har 24 träningsprogram, LCD-skärm och högtalare, trådlös pulsmottagare och handpuls.
100%x180
Master Crosstrainer C320
En lite större smidig crosstrainer som är stabil och tål långa träningspass. Utrustad med transporthjul för enkel förflyttning samt handpulsmätning för en roligare träning. Datorn har 12 olika program. Display som visar tid, hastighet, distans, kaloriförbrukning och puls. För hemmabruk.
100%x180
Merida Crosstrainer Medio
Merida Crosstrainer Medio är det kompletta konditionsredskapet för hemmaträning, en crosstrainer tränar alla de stora muskelgrupperna samtidig. 16 motorstyrda motståndsnivåer och en mycket bra dator med hela 12 förhandsprogramerade program ger dig en mycket god träningsupplevelse. Datorn visar tid, puls, distans, hastighet och kaloriförbrukning. Maskinen är utrustad med transporthjul som gör den enkel att flytta.
100%x180
Merida Crosstrainer Starter
Merida Crosstrainer Starter är introduktionsmodell för en av de mest allsidiga träningsapparaterna. En crosstrainer låter dig träna alla de stora muskelgrupperna samtidigt. 12 motorstyrda motståndsnivåer, dator med 23 program som anger, tid, hastighet, distans, scan, odometer (totaldistans), kaloriförbrukning. Transporthjul gör den enkel att flytta.
100%x180
Merida Crosstrainer Trainer
Här har du en elliptisk maskin för dig som önskar det bästa för hemmagymmet! 16 motorstyrda motståndsnivåer, 12 förhandsprogrammerade program och ett svänghjul på 8 kg som sörjer för ett mycket jämna tag och steg. Maskinen har en dator
som visar tid, rpm, watt, hastighet, distans, scan, odometer, kaloriförbrukning. Transporthjul gör den enkel att flytta.